twitter social logotype facebook logo

Corsocongres 2020

Het Corsocongres, 3 oktober 2020 (GEANNULEERD)

Beste Corsoliefhebber,

Helaas. Temidden van de laatste voorbereidingen voor het corsocongres wat aanstaande zaterdag zou plaatsvinden in Tiel, kwam het nieuws naar buiten: landelijk worden de Corona-maatregelen aangescherpt en zijn bijeenkomsten van 30 personen en meer niet toegestaan.

Voor ons als Corsokoepel samen met het Fruitcorso werd dan ook direct duidelijk: we moeten het Corsocongres annuleren. Hoe jammer dat ook is. Juist in dit ‘corso-loze’ jaar keken we er extra naar uit om jullie te ontmoeten en samen actief onze blik op te toekomst te richten.


We willen jullie bedanken voor de vele aanmeldingen en het vertrouwen in de organisatie van dit congres. We komen snel bij jullie terug met informatie over de vervolgstappen die we moeten nemen, zoals het plannen van een nieuwe datum en het afhandelen van de betalingen die jullie al gedaan hebben.

Ook hebben we nog een videoboodschap voor jullie klaarstaan van de Martijn van Eck, woordvoerder van het Fruitcorso en dagvoorzitter van het Corsocongres. Deze bekijk je hier

We wensen jullie veel gezondheid en hopen dat we elkaar snel weer mogen ontmoeten!


Stichting 4-Stromenland & de Corsokoepel

 

Copyright Stichting 4-Stromenland - All rights reserved