Camperplaatsen tijdens Fruitcorso

Camperplaatsen tijdens Fruitcorso

Een bezoek aan het fruitcorso is prima te doen met de camper

Bent u van plan om met de camper naar het Fruitcorso in Tiel te komen? In het Fruitcorsoweekend zijn er speciaal voor camperaars gratis plaatsen gereserveerd aan de overkant van de Waal bij het dorp Wamel. U heeft daar niet alleen een mooi uitzicht over de rivier, u kunt met het voetveer (niet gratis) in korte tijd naar Tiel om het Fruitcorso te bezoeken. Uw camper kan ook prima staan bij zwembad Groenendaal aan de Laan van Westroijen. Vanaf hier loopt of fietst u in korte tijd naar de binnenstad. Meer informatie over de bereikbaarheid van Tiel tijdens het Fruitcorso vindt u op www.tiel.nl

Fruitcorso
Het Fruitcorso is een uniek evenement door de originaliteit en creativiteit van de ontwerpen. Ieder jaar slagen de vele vrijwilligers er weer in de wagens nog mooier en spectaculairder te maken, mede dankzij de technische hoogstandjes. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die door de straten van Tiel trekt. Dit jaar is er ook een avondcorso ’Corso by night’ waarbij de praalwagens verlicht over het parcours rijden.

Het fruitcorso is niet meer gratis. Prijzen zijn vanaf € 5,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar zijn gratis). Overzicht van alle tickets vindt u op www.fruitcorso.nl. Ook vindt u op deze website meer informatie over het Fruitcorso en alle activiteiten.