Food Truck Festival

Food Truck Festival

Kom ook dit jaar weer op zaterdag 21 en zondag 22 september lekker eten en drinken op het FoodTruck Festival in het bruisende Kalverbos. Ca. 30 verschillende en ludieke mobiele keukens staan voor je klaar. Keuze genoeg en voor ieder wat wils. Van een goed gebakken hamburger tot dikke friet, van tortilla tot verse smoothie en van heerlijke warme wafel tot een vers gezet bakkie koffie. Volop live muziek op zowel zaterdag als zondag zorgt voor een lekker festivalsfeertje.

De complete belevenis

Bewonder de originele corsowagens, struin over de marktjes en geniet van lekker eten en drinken met live muziek op de achtergrond! Neem familie en vrienden mee en kom naar het Kalverbos in Tiel!

Openingstijden:
Zaterdag 15 september: 11.00 tot 24.00 uur
Zondag 16 september: 11.00 tot 21.00 uur

Enkele foodtrucks staan ook op maandag 17 september van 10.00 tot 17.00 uur voor je klaar met een lekkere kop koffie of thee, verse appeltaart of een heerlijk broodje.

Personen onder de 18 jaar schenken wij geen alcohol.

"Een corsowagen kan in totaal 4.000 kilo wegen, waarvan 2.500 kilo aan producten."

AANMELDEN

Interesse of vragen?

Heeft u vragen over Het Fruitcorso, het programma, de route van de stoet, het terrein, de toegang of over de andere festiviteiten? Of misschien wilt u wel uw steentje bijdragen aan het Fruitcorso? Laat het ons weten want we staan u graag te woord!