60e editie in 2020

Het Fruitcorso is hard op weg naar de 60e editie in 2020. Maar om die mijlpaal te kunnen halen is een kleine bijdrage van het publiek gewenst. Zowel het parcours als de tentoonstelling kost € 5,- voor een volwassene, kinderen tot en met 12 jaar GRATIS. De beste plek is natuurlijk een plaatsje op de tribune. Deze kost € 18,50 in de voorverkoop, na 1 september € 20,-.

De corsostoet is te zien op zaterdag 15 september, de expositie van wagens op het tentoonstellingterrein is op zaterdag, zondag en maandag (15 t/m 17 september). Zaterdag en zondag staan bovendien in het teken van het FoodTruckFestival en diverse muzikale optredens. Daarnaast is er de corsobraderie van KTSM.

Als u het Fruitcorso bezoekt neemt u deel aan een uniek evenement dat sinds 2013 geplaatst staat op de lijst van Nationale Inventaris van het Immaterieel Erfgoed in Nederland. De kunst is ieder jaar om enthousiasme, creativiteit en technische hoogstandjes te laten zien in praalwagens van fruit, groente en zaden die u aanspreken en die u zich voor altijd zult herinneren. Is het dit jaar weer gelukt? En welke praalwagen vindt u het mooist, het spectaculairst en wie geeft u de Lof van de jury? Kom kijken op 15 september in Tiel bij hét enige Fruitcorso in de wereld!

Even spieken?

Het Fruitcorso is jaarlijks een uniek evenement. Een fruitbeleving die je eigenlijk met eigen ogen moet zien! Om toch een klein beetje het Fruitcorso gevoel te krijgen, raden wij aan om de sfeervideo te kijken.