FruitDelta Rivierenland ondersteunt Fruitcorso

FruitDelta Rivierenland ondersteunt Fruitcorso

FruitDelta Rivierenland, een samenwerkingsverband van tien gemeenten in de regio, ondersteunt het Fruitcorso. Vanuit het Regionaal Investeringsfonds kan Stichting 4-Stromenland rekenen op het fantastische bedrag van €35.000,-. Het is de bedoeling dat FruitDelta Rivierenland het gastheerschap gaat vervullen op corsodag 16 september. Daarnaast gaat FruitDelta Rivierenland tijdens het corsoweekend een symposium organiseren voor partners en bestuurders op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Hans Beenakker, voorzitter van de Regio Rivierenland; “We maken ons sterk om onze regio op de kaart te zetten. De pas gehouden, en succesvolle Kersenparty past daar goed in. Dat geldt al jaren voor het Fruitcorso; het evenement is een mooi uithangbord voor de regio. Het heeft niet alleen regionale, maar ook landelijke uitstraling.”

Rian Verwoert, voorzitter Stichting 4-Stromenland, reageert enthousiast; “We zijn hier natuurlijk heel blij mee. Het is fantastisch dat de regio straks gastheer zal zijn en dat zij die rol van ons overneemt. En natuurlijk is het een mooie erkenning voor ons fruitfestijn!”

Hans Beenakker (links) en Rian Verwoert na ondertekening van het contract
Foto: Jan Bouwhuis