kindercorso

Het kindercorso

In 2019 maakt het Kindercorso voor de 19de keer deel uit van het Fruitcorso. Dat belooft een geweldig feest te worden op zaterdag 21 september. Wij laten ons graag door jou, als kindercorso deelnemer, verrassen! Daarom nu alvast informatie, zodat jij je kunt voorbereiden op dit grote feest.

Rijd of loop jij straks mee in de optocht van het Fruitcorso in Tiel? Het Kindercorso rijdt mee tijdens de middagoptocht op zaterdag.

Meedoen kan als je op de basisschool zit. Bedenk en maak je eigen corsokunstwerk. Werk er thuis aan met je ouders, opa, oma, tante, enzovoort.

De afwerking met groenten en fruit doe je op de plakdag. Je kunt ook met een groepje meedoen.

Meedoen?

Aanmelden kan t/m vrijdag 7 september

Meedoen kan als je in groep 1 t/m 8 van de basisschool zit en dus de leeftijd hebt van 4 t/m 12 jaar. Je bedenkt zelf de creatie. Je kunt meedoen in de volgende categorieën:

Categorie A
Kinderen van  4 t/m  7 jaar met  klein rijdend materiaal. (Bijv. fiets, step, poppenwagen)

Categorie B
Kinderen van 8 t/m 12 jaar,  Vrije invulling

Vraag hulp aan je ouders, grootouders, buren of familie. Je kunt deelnemen aan het Kindercorso voor € 5,00 per persoon. Deze betaal je op de plakdag als je je t-shirt komt halen.

Om thuis al dingetjes voor te bereiden zijn er ophaaldagen voor piepschuim, zaden en lijm.

De ophaaldagen zijn tussen 10.00 en 12.00 uur op onderstaande data bij de Kindercorso-plakhal. Deze vind je aan de Papesteeg tegenover de Goudenregenstraat in Tiel.

30 juni
7 juli
25 augustus
1 september
8 september

De plakdag is op woensdag 12 september van 9.00 uur tot 18.00 uur in de Kindercorso-plakhal. Daar kun je je creatie met allerlei soorten groenten en fruit afwerken.

Hoe bouw ik iets voor het Kindercorso? En aan welke regels moet ik mij houden? Op deze vragen krijg je antwoord door op onderstaande button te klikken!

Deelnemen met groep

Het is ook mogelijk met een groepje mee te doen. Bijvoorbeeld met kinderen uit de straat, sportclub, school of familie. Samen maak je dan een creatie op een klein onderstel. Als je met een groep wilt deelnemen, dient iedereen zich individueel aan te melden. Graag de naam van je groep vermelden bij je aanmelding; aanmelden via de website kan later dit jaar! Heb je nog vragen, mail ze naar kindercorso@fruitcorso.nl

Aanmeld formulier

Aanmelden voor Kindercorso 2019 is nog niet mogelijk.

Aanmelden t/m vrijdag 7 september

Maat T-shirt
116128140152SM

Groep (meer dan 1 deelnemer is een groep; LET OP: elke deelnemer moet apart worden aangemeld!)
JaNee

Deelname met meerdere personen

Categorie
Categorie A (4 t/m 7 jaar)Categorie B (8 t/m 12 jaar)Stoetbegeleider
JaNee


Deelnemer wordt zaterdag opgehaald
JaNee

"Ruim 6.000 handen werken keihard samen aan de voorbereidingen van het Fruitcorso!"

Route

De kinderen lopen net als vorig jaar één ronde, starten aan de Papesteeg en eindigen op het Kalverbos. Binnenkort kun je hier de plattegrond van het spannende parcours downloaden!

tentoonstelling

Jouw creatie is tot en met maandag 17 september te bewonderen op het tentoonstellingsterrein van het Fruitcorso. Op maandag 17 september moet je je creatie weer ophalen tussen 17.00 en 18.00 uur.

Interesse of vragen?

Heeft u vragen over Het Fruitcorso, het programma, de route van de stoet, het terrein, de toegang of over de andere festiviteiten? Of misschien wilt u wel uw steentje bijdragen aan het Fruitcorso? Laat het ons weten want we staan u graag te woord!