Revolution Slider Error: Slider with alias home not found.
Maybe you mean: 'home-2' or 'buren' or 'buurmalsen-tricht' or 'culemborg' or 'echteld' or 'geldermalsen'

calendarzaterdag 16 september 2017 pin TIEL, GELDERLAND, NEDERLAND

Fruitcorso
2017

Fruit zoals u het nog
nooit heeft gezien

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend gratis evenement, waarbij u Fruit gaat zien zoals u het nog nooit heeft gezien. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. De corsostoet bestaat uit een groot aantal wagens met een maximale lengte van 14 meter. Dikwijls wordt er gekozen voor extra ondersteunende figuratie als aanvulling op het ontwerp. Benieuwd? Kom vooral eens kijken!

Even spieken?

Het Fruitcorso is jaarlijks een uniek evenement. Een fruitbeleving die je eigenlijk met eigen ogen moet zien! Om toch een klein beetje het Fruitcorso gevoel te krijgen, raden wij aan om de sfeervideo te kijken.

Wat staat ons te wachten?

Het programma is bekend! Het Fruitcorso zelf is altijd een spectaculair weekend, maar rondom het Fruitcorso heen worden er nog meer fruitige festiviteiten georganiseerd, die ook zeker een bezoek waard zijn!

Op zaterdag 16 september trekt de stoet langs het historische centrum van Tiel en het oude stadsplantsoen Kalverbos. Hier wordt na de optocht ook het tentoonstellingsterrein ingericht, waar de regionale kunstmanifestatie Fruit Adventure Rivierenland plaatsvindt.

Tijdens de expositiedagen op 16, 17 en 18 september kun je op je gemak de corsowagens bekijken, maar ook het Food Truck Festival bezoeken met gezellige terrassen!

v5_fruitcorso_programma_2016_mobile
v1_fruitcorso_parcours_mobile

Fruitcorso tickets

Voor het bestellen van tickets kunt u contact opnemen via email op info@fruitcorso.nl of kunt u bellen naar +31 344 634 133

Interesse of vragen?

Heeft u vragen over Het Fruitcorso, het programma, de route van de stoet, het terrein, de toegang of over de andere festiviteiten? Of misschien wilt u wel uw steentje bijdragen aan het Fruitcorso? Laat het ons weten want we staan u graag te woord!