Aanmelden als sponsor

Fijn dat u interesse toont in de sponsormogelijkheden! Het enige Fruitcorso ter wereld kan namelijk niet bestaan zonder haar sponsoren. Het Fruitcorso kent meerdere sponsormogelijkheden. Wij hebben voor elke soort sponsor een plekje. Hieronder vindt u alle mogelijkheden in een beknopt overzicht. Bij interesse en eventuele vragen komen wij graag met u in contact. Als organisatie horen wij graag wat uw wensen zijn zodat wij de sponsoring samen kunnen waarmaken.

Sponsorpaketten

Het Fruitcorso kent verschillende partner & sponsor arrangementen. Er zijn vele mogelijkheden om een partnerschap vorm te geven. De invulling van het pakket is mede afhankelijk van de wensen en specificaties van de partner zelf. Het uitgangspunt is een wijze van partnerschap naar ieders tevredenheid. S4S streeft hierbij naar een win-win situatie. In deze folder lichten we de meest gebruikte pakketten kort toe.

Arrangementkosten: € 9.600,- per jaar*

Arrangementkosten: € 4.900,- per jaar*

Arrangementkosten: € 2.700,- per jaar*

Sponsoraanvraag

Via het formulier kunt u zich opgeven als sponsor. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden verder te bespreken!