Bouw mee aan het Fruitcorso

Stichting 4-Stromenland is organisator van het Fruitcorso, een landelijk evenement wat volledig gedragen wordt door vrijwilligers. Wil je de komende editie niet alleen kijken naar het Fruitcorso, maar ook mee bouwen aan het evenement? Dat kan! Help als vrijwilliger bij de organisatie, sluit je aan bij een bouwgroep of word sponsor van van mooie dagjes (fr)uit! 

Vrijwilligers van het Fruitcorso, bij deze club wil jij horen! Gaat je hart hier sneller kloppen en wil je helpen bouwen aan één van deze mooie dagjes (fr)uit? Dat kan!

De mogelijkheden

Vrijwilliger bij de organisatie worden?
Wil jij ook je steentje bijdragen aan één van de uniekste evenementen van de wereld? Dat kan, of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent, overdag of ’s avonds kan, sterk of slim bent, hekkensjouwer of organisatiekracht:alle hulp is welkom!

Wagenbouwer/Mozaïeklegger worden?
Het Fruitcorso is niks zonder de fruitmozaïeken en corsowagens. De regio kent vele bouwgroepen die met plezier en gezond fanatisme de fruitkunstwerken bedenken, bouwen en leggen. Wil jdie zich  corsostoet is niks zonder de corsowagens. 
Meedoen? Dat kan!

Sponsor worden?
Het Fruitcorso wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep partners en sponsors. Draag je dit evenement ook een warm hart toe en wil je jouw (bedrijfs)naam hieraan verbinden? Kijk op de pagina 'Partners' voor meer informatie en alle huidige sponsoren.

Aanwezig zijn bij het leukste dagje (fr)uit?

Met dank aan onze partners!

Het corsojaar staat op het punt van beginnen!

In 2022 is het drie jaar geleden dat de laatste editie van het Fruitcorso plaats kon vinden. Na deze corsoloze periode is er weer iets om naar uit te kijken: de Betuwse Oogstweek, waar het Fruitcorso onderdeel van is. Van 9 tot en met 19 september tonen we al het moois dat de Betuwe te bieden heeft. 

Volg het Fruitcorso op social media